1. Tévhit: A béltisztítás kimossa a bélflórát.

Cáfolat: Az egészséges bélflórát a kezeléseink során használt tiszta, szűrt, mikro-nyomású vízzel NEM lehet kimosni.

2. Tévhit: A bélmosás fájdalmas és sérülés-veszéllyel jár.

Cáfolat: Légmentes Colon Hidroterápia Plusz teljességgel kizárja az összes lehetséges mellékhatást (irritáció, fájdalom, feszülés, záróizom sérülés, vastagbél átszúrása). Az eljárás nálunk kockázatmentes, teljesen biztonságos.

3. Tévhit: Egy „jó” hashajtóval teljesen kitisztítható a vastagbél.

Cáfolat: Nálunk is ajánlott hashajtás a vastagbél tisztítása előtt. Sok salakanyag ürül ki a vastagbélből, a legalaposabb hashajtás és a hosszú böjt után is. DE! Nálunk még nem volt olyan vendég, akinek a különféle más módszerek után még ne jött volna ki a vastagbeléből további salakanyag-lerakódás.

4. Tévhit: Ha valakinek komoly problémája van, akkor nem segít a béltisztítás, mert a kezelések között eltelt idő alatt újabb salakanyag rakódik le.

Cáfolat: A Légmentes Colon Hidroterápia Plusz olyan biztonságos, hogy korlátlan számú béltisztítást lehet elvégezni fájdalom, irritáció és mellékhatások nélkül.

5. Tévhit: Az eszközzel át lehet szúrni a vastagbelet.

Cáfolat: Az eszköz (orvosi műanyag és szabadalmi oltalommal védett sima, kerekített felületű). Ezenkívül a vastagbél „anyagából és jellegéből” adódóan kizárt, hogy a vastagbelet át lehessen szúrni egy ilyen eszközzel.

Jelentkezek colon-hidroterápiára

2 nap alatt béltisztítás

Jelentkezz a leghatékonyabb béltisztításra

A Légmentes Colon-Hydroterápia Plusz, amivel 2 nap alatt a vastagbél teljes szakaszát  fájdalom és irritációmentesen kezeljük. Ha tenni akarsz az egészségedért az első lépés, hogy a testedben felhalmozódott lerakódásokat eltávolítsd.

Jelentkezek colon-hidroterápiára