Tudtad, hogy a betegségek nagy részét a vastagbélben lerakodott méreganyag okozhatja? Pedig bélmosással mindez megelőzhető.

A 4+1 alap bélmosás kezeléssel, a leggyorsabban szabadulhatsz meg a mérgeződésektől és a betegségeket okozó lerakódásoktól.

 • A bélmosás hatására tested új erőre kaphat.

 • A bélmosás hatására immunrendszered extra erőforrásokat nyerhet vissza.

 • A bélmosás után panaszaid akár egyből megszűnhetnek.

 • A bélmosás után energikusabb és felszabadultabb lehetsz.

Érdekel a bélmosás
Till György Holistic Medical alapítója

Till György vagyok. 18 éve segítek az embereknek a colon-hidroterápiával, hogy testük új erőre kapjon.

A Tested arra vágyik mint Te, hogy végre fellélegezzen, megszabaduljon a problémáktól, és új erőre kapjon. Mindez a bélmosással nagyon könnyen elérhető.

Ezért fejlesztettem, ki a Légmentes Colon-Hydroterápia Plusz®-t, hogy teljesen fájdalom- és irritációmentesen végezze el a szükséges bélmosást.

Világszerte nagyon sokan használják a colon-hidroterápiát, az egészségük és frissességük fenntartásáért!

Ha körülnézel az interneten, akkor a világ összes nagyvárosában találsz legalább egy colon-hidroterápia központot Los Angelestől, Dél-Afrikán át, Dubáig. A híres modell, Naomi Campbell  szépségének titka, hogy évente két alkalommal elvégez egy  béltisztítás programot. 

Szerinted miért használják olyan sokan rendszeresen a colon-hidroterápiát = béltisztítást?

Manapság már nemcsak a hírességek körében ismert a colon-hidroterápia ( béltisztítás ) mint egészségmegőrző és megelőző program, hanem a világon egyre többen ismerik meg áldásos hatásait. És ez nem valamiféle mítosz. A minden téren fejlődő technológia révén részletes képet kapunk arról, mi is zajlik testünkben. A youtube-on rengeteg videót láthatunk arról, mi zajlik a beleinkben és sokan videoblogban osztják meg a béltisztítás részleteit.

Nyilván nem véletlen, hogy Magyarországon kötelezővé akarják tenni a vastagbélrák-szűrést a lakosság körében.

A világgazdaság beszámolója alapján a szűrést azért tennék kötelezővé, mert a megbetegedési arány ennél a betegségnél a legnagyobb. Vagyis évente 10.000 új beteget regisztrálnak Magyarországon!

Érdemes hát alaposan körüljárni ezt a témát, és évente 2 alkalommal elvégezni egy béltisztítás programot, hiszen nyilvánvaló, hogy az egészség a beleinkben kezdődik!

béltisztítás

A test rendszeres béltisztítással történő méregtelenítése nagyon fontos az egészséges élet eléréséhez és fenntartásához.

Tudtad, hogy nagyon sok betegség alapja lehet a vastagbélben sok év alatt lerakódott salakanyag?

Mit tennél, ha a wc-d nem tudna rendesen lefolyni és mindig ott maradna a csőben egy kis salakanyag. Nem is figyeled, de az évek alatt lassan eldugul, Te nem foglalkozol vele továbbra is jársz a wc-re. A dugulás pedig egyre kellemetlenebb problémákkal szembesít.

A testedben ugyanez történik. A vastagbél mozgása a sok stressztől és rossz étkezéstől elkezd leállni és már nem tud ugyanúgy üríteni mint gyerekkorodban. Gondolj bele, egy átlagember mire eléri a 40 éves kort, addigra 20 tonna élelmiszert és legalább ugyanennyi liter folyadékot fogyaszt el.

Egy gyors számítással rájössz, ha ekkora mennyiségnek mindig csak egy ici-pici töredéke marad csak bent, ami nem tud kiürülni, akkor az mekkora terhelést jelent a beleidnek. Pedig a rendszeres colon-hidroterápiával ( béltisztítással ) a test és vastagbél terhelése jelentősen csökkenthető.

A belünk, a második agyunk.

Az előbbiekben említettük, hogy a téged ért stressz hatására beleid egyszerűen elkezdenek leállni. De mi is történik pontosan? Amikor olyan eseményekkel találkozol, amik váratlanul sokk-ként érnek, (pl. munkahelyi- vagy otthoni konfliktus, tragikus események, anyagi problémák okozta stressz… és folytathatnánk a sort) akkor annak nagy része a hasadban jelentkezik, mint “rossz érzés”.  Legtöbbünknek összeszorul a gyomra vagy beleszúr, nyilall a fájdalom.

Ennek az az oka, hogy beleinkben van a legnagyobb ideghálózatunk. Minden esemény itt csapódik le. Itt történik az azonnali reakció.

És minden egyes ilyen alkalommal, amikor beleszúr, nyilall, fáj, összeszorul, akkor a beleinkben egy megakadás történik. Sok ilyen megakadás okozza, hogy végül  a vastagbél elkezd rezignált lenni ezekre az ingerekre és mozgása egyre renyhébb lesz. A renyheség miatt pedig nem képes ezt hatalmas mennyiségű salakanyagot kipréselni magából.

Így alakulnak ki a lerakódások, amik aztán lassan bomlásnak indulnak és a méreganyagok felszívódnak a szervezetbe, vagy kellemetlen puffadást, székrekedést, hasmenést okoznak és gyengítik az immunrendszert.

Az immunrendszer gyengesége okozza aztán a legtöbb problémát, hiszen a lerakódások miatti mérgeződés olyan nagy mértékű, hogy immunrendszerünk legyengül, és nem tudja védekező szerepét fenntartani. Az immunrendszer gyengesége pedig számos betegség hordozója lehet. Pl. allergia, a szezonális influenza, hajhullás, bőr-, haj-, szembetegségek és nagyon súlyos, komoly betegségek is. (Lásd.: Milyen problémák esetében tudtunk segíteni?)

Összegezve tehát beleink tisztasága rendkívül fontos egészségmegőrző- és javító tényező.

Ezért van szükség rendszeres colon-hidroterápia kezelésre

Gyere el, hozzánk és mi a béltisztítással lehető leggyorsabban, megszabadítunk a mérgező lerakódásoktól.

Tel:+36-30-36-34-693

emésztési zavarok

Teljesen panaszmentes vagy?

 • Emésztőszervi problémák

 • Időskori betegségek

 • Bőr, haj, szem betegségei

 • Nőgyógyászati panaszok

 • Vérkeringés, anyagcsere zavarok

 • Izom, csont, mozgásszervi bajok

 • Asztma

 • Nem gyógyuló sebek

Ha ezek a problémák ismerősek neked, akkor mindenképpen keress fel minket a colon-hidroterápiára.

Nagyon sok probléma azért alakul ki, mert a vastagbél nem tud rendesen üríteni.

A vastagbél a test ürítő rendszere és, ha az nem működik jól, akkor a salakanyagot nem tudja maradéktalanul kitolni magából. Ez a testnek folytonos leterheltséget okoz, mert állandóan azzal kell küzdenie, hogy a vastagbélből felszívódó mérgektől megszabaduljon.

Könnyű belátni, hogy ez az állandó leterheltség a testben azt okozza, hogy máshonnan kell elvennie az energiát és védekező erőt. Így alakulnak ki a testben máshol is a problémák.

Pedig a rendszeres colon-hidroterápia kezelésekkel a problémák nagy része teljesen kiküszöbölhető lenne.

Meg akarok szabadulni a bajomtól!

Ha ráismertél a tünetek egyikére, kérlek ne bántsd a tested tovább, gyere el hozzánk colon-hidroterápia kezelésre.

Hívj minket: +36 30 36 34 693

Saját kérésedre, egy olyan étrend kiegészítőt is összeállítunk neked, ami feltölti a tested a számodra hasznos vitaminokkal, hogy a felépülésed gyorsabb legyen.

Meg akarok szabadulni a bajomtól!

Mindent a colon-hidroterápiáról vagyis béltisztításról.

Colon-hidroterápia alapkezelés

A colon-hidroterápia a vastagbél tiszta, szűrt vízzel történő teljes megtisztítása. A kezelést a végbélen keresztül végezzük, micro-nyomású vizet vezetünk a vastagbélbe és speciális masszírozással segítjük a letapadások feloldódását és eltávozását.

Az általunk kifejlesztett légmentes ( Légmentes Colon Hydrtoterápai Plusz® ) technológiának köszönhetően a béltisztítás teljesen fájdalom- és irritációmentes. Mindenféle veszélytől mentes.  Magyar szabadalommal védett technológia.

Teljes Felépülés Program

A béltisztítás megszüntetheti a kellemetlen gázokat, puffadást, hasmenést és székrekedést.  A székleted egészséges, világos színű lesz, beleid pedig újra mozgásba lendülnek. A Teljes Felépülés Programunk pedig segíti a sejtek tisztulását, a bélflóra egyensúlyát és növeli az immunrendszer hatékonyságát.

bélrendszer

Nézd meg, hogyan történik nálunk a légmentes béltisztítás ( colon-hidroterápia ).

 • Biztonságos és komfortos

 • Fájdalom- és irritáció mentes

 • Has-masszázs a bélfal átmozgatásáért, hogy a víz a teljes bélfalat elérje.

 • Teljes vastagbél kitakarítása.

Visszahívást kérek !

Hívj minket telefonon vagy kérj visszahívást a béltisztítással kapcsolatosan.

Telefon: +36303634693

Visszahívást kérek !

Milyen előnyökkel jár a rendszeres, Légmentes Colon-Hydroterápia kezelés?

 • Colon-hidroterápia kezelés után a tested fellélegzik.

 • Colon-hidroterápia kezelés után  immunrendszered beindul.

 • Colon-hidroterápia kezelés után felszabadultabb leszel.

 • Colon-hidroterápia kezeléssel eltűnnek a vastagbélben megtapadt mérgek.

 • Colon-hidroterápia kezelés után új lendületet kap tested energetikai rendszere.

4+1 alapkezelés, ami elindít a béltisztítás útján.

A Mágneses Sejt Regeneráció (MCR) és a 4×40 perc Légmentes Colon-Hidroterápia kezelés, ami a legjobbat teheti a testeddel.

Az MCR kezelés beindítja a sejtek regenerációját, és oxigén felvételét, így a sejtek maguktól is elkezdenek méregteleníteni. És a 4 közvetlenül egymás után végzett colon-hidrtoterápia kezelés a vastagbél 4 szakaszát tisztítja ki. A  jó egészség fenntartásához elengedhetetlen a vastagbél minden szakaszának kitisztítása..

Milyen eredményekre számíthatsz a béltisztítás után?

Mit teszel meg azért, hogy ezt a tiszta, egészséges állapotot fenntartsd?

Mindenkinél más és más lehet az eredmény valakinek elég az egészség fenntartásához és a teljes vastagbél kitisztításhoz 4 kezelés, vannak akinek meg olyan régi letapadásaik vannak akiknek több kezelés kell. A kezelés után sokan egyből érzik, hogy testük fittebb és erősebbek, vannak akiknél még eltart egy darabig míg a teste beindítja a saját méregtelenítő folyamatait. Kezelések után mindig érdemes konzultálni, hogy hogy érzed magad.

Ha szeretnél colon-hidroterápiás kezelésre jönni hozzánk, akkor keress minket telefonon vagy kérj visszahívást.

Tel: +36-30-36-34-693

Visszahívást kérek!

Nézd meg, mik az előnyei a Légmentes Colon-Hidroterápia kezelésnek

Miért nálunk végezd a béltisztítást ?

 • Nálunk fájdalommentes a béltisztítás

 • Nálunk irritáció mentes a béltisztítás

 • Nálunk létezik egy egyedi masszírozó eljárás a béltisztítás során.

 • Nálunk egy egyedülálló, saját szabadalommal védett colon-hidroterápia eljárást kap.

 • Mi 18 év személyes kezelési tapasztalattal rendelkezünk a béltisztítás területén.

Egyedülálló Colon-hidroterápia / béltisztítás technológia csak nálunk.

Olyan szabadalmi béltisztítás / colon-hidroterápia technológiát fejlesztettem ki ügyfeleim részére, ami egyedülálló a világon, mert teljesen fájdalom és irritációmentes. Ez a Légmentes Colon-Hidroterápia Plusz ® .

Mi a problémádat holisztikus szemlélettel kezeljük és nem hagyunk magadra a kezelések után sem. Ha kéred, olyan tápanyagokat, étrend-kiegészítőket ajánlunk neked, ami az adott problémádra megoldás. Személyre szabott, test-turbozó tápanyagokat állítunk össze neked, hogy minél előbb elfelejthesd panaszaidat és végre új erőre kapjon a tested, hogy a teljes energiádat ki tudd használni.

Milyen esetekben kell sürgősen elvégezni a Légmentes Colon-Hidroterápia kezelést?

Nézd meg milyen problémák okozója lehet a vastagbélben lerakódott salakanyag.

Emésztőszervi problémák

Időskori betegségek

Bőr, haj, szembetegségek

Nőgyógyászati panaszok

Vérkeringés, anyagcsere zavarok

Izom, csont, mozgásszervi bajok

Asztma

Nem gyógyuló sebek

Itt megtalálhatod, hogy eddig milyen panaszokra alkalmaztuk sikeresen a Légmentes Colon-Hidroterápia Plusz® kezeléseket.

Nemcsak a vastagbelet, de a sejteket is méregtelenítjük

4+1 colon-hidroterápia alapkezelés

MCR – Mágneses Sejt Rezonancia

1x 24 perc, az első béltisztítás / colon-hidroterápia kezelés előtt.

Ez a program segíti a test harmonizálását, segíti a szervezet megújulását, növeli a szervezet védekező erejét, támogatja az anyagcserét,  javítja a vérkeringést. Mindezek pedig nagyon fontosak a béltisztításhoz.

A fizikális hatásán túl fontos szerepet játszik nálunk az is, hogy Vendégeinknek a kezelés időtartama alatt van idejük és lehetőségük megnyugodni, és testiekben felkészülni az ezt követő colon-hidroterápia kezelésre.

A pulzáló elektromágneses terek hatására a szervezetben javulhat
· a sejtek táplálása,
· a vérkeringés,
· a fehérjék felépítése,
· a hormonrendszer működése
· az immunrendszer állapota.

Légmentes Colon Hydroterápia plusz

4×40 perc béltisztítás, hogy a vastagbél teljes szakasza méregtelenítve legyen.

A saját fejlesztésű béltisztítás kezelések sorozata, amivel teljesen felszabadítunk a beleidben lerakodott salakanyagoktól. 4 béltisztító alapkezelést mindenképp el kell végezni, ami nagy előrelépés a testnek, de nagy lemérgezettség esetében további béltisztítást és egyéb kezeléseket is szoktunk ajánlani.

Árak és a colon-hidroterápia kezelések folyamata

1. lépés: Béltisztítás előtt szakorvosi vizsgálat

Kötelező szakorvosi vizsgálat.

Ár: 8.000 Ft

2. lépés: 4+1 alap colon-hidroterápia kezelés

 • 24 perc MCR kezelés és
 • 4×40 perc Légmentes Colon-Hidroterápia azaz béltisztítás kezelés

Ár: A konzultációs telefon beszélgetés után, a javasolt kúra függvényében.

időpont colonhidro terápia