Légmentes Colon-hidroterápia kezelés menete

Hogy a legjobb eredményt érd el, ezen a folyamaton fogsz végigmenni, amikor rálépsz a béltisztítás útjára.

Felkészülés a kezelésekre.

felkészülés a colon-hidroterápia kezelésreAz első kezelést megelőző napokban már érdemes felkészülni az előtted álló folyamatra. Legalább 3 -4 liter vizet igyál meg naponta. Javaslatunk, hogy egy alkalommal ne egyél többet mint a saját öklöd, ugyanis gyomrod mérete kb. akkora mint az öklöd. És jól rágj meg minden falatot.

Nagyon fontos! Kéred telefonos segítségüket a hashajtással kapcsolatban és, hogy mire kell figyelned a felkészülés alatt.

1: Szakorvosi vizsgálat

Kötelező szakorvosi vizsgálat. Szakorvosunk egy rövid ellenőrzést fog tartani,  amivel kiszűri, hogy van-e bármiféle olyan problémád, ami miatt a colon-hidroterápia kezelést nem lehet most végrehajtani. A vizsgálat során a végbél is ellenőrzésre kerül.

A vizsgálat költsége készpénzben a helyszínen fizetendő, a szakorvosnak.

2: Hashajtás

hashajtás colon-hidroterápia kezelés előttAz első kezelés előtti napon (este vagy hajnalban is lehet életvitelhez igazítva a hashajtást), kezdd el a hashajtást.

Fontos! Mielőtt elkezded a hashajtást konzultáj velünk!

A hashajtás ideje egyéntől függ, általában 3-4 óra alatt teljesen kiürül a napi salakanyag. Ezt követően már ne fogyasszál ételt.

Viszont javasoljuk, hogy sok folyadékot igyál. Vizet, vagy mézes-citromos teát. Ez elveszi az éhséget és kellemes frissítő hatásúak. Ha valakinek mégis nagyon erős étel-elvonása van, akkor javasoljuk szőlőcukor fogyasztását, így nem terhelődik meg a tested.

Fontos! Az első kezelésed előtt kb1 órával már ne igyál semmit.

3: MCR

A colon-hidroterápia kezelés előtt egy 20- 24 perces Mágneses Pulzáló Sejtregeneráció kezelést szoktunk javasolni.  Ennek fizikai és pszichológiai hatása is van.

Itt csak feküdnöd kell és hagyni, hogy a mágneses pulzáló gép elvégezze a dolgát. Próbálj minél inkább relaxálni és átengedni magad a gépnek.

Pszichológiai hatása, hogy a kezelést megelőzően van időd és lehetőséged megérkezni, megnyugodni, hogy ezt az időt teljesen magadra tudd fordítani.

4: Légmentes colon-hidroterápia kezelés

legmentes colon-hidroterápia kezelés masszazs

Az első colon-hidroterápia kezelés előtt elmondunk mindent és be is mutatjuk, hogy mi is fog történni.

Megindítjuk a micro-nyomású, szűrt, tiszta vizet a vastagbélbe, majd ezzel egy időben a kezelő óvatos és szakszerű mozdulatokkal megkezdi a hasfal masszírozását, hogy a víz a lehető legkönnyebben tudjon a vastagbélben haladni. Amint érzed úgy érzed, hogy ürítened kell, jelzed a kezelőnek és azonnal megkezdődik a bélfalról levált salakanyag eltávolítása. Amint az ürítés befejeződik, akkor újra kezdődik a folyamat a vízzel és masszírozással, majd az újabb ürítéssel. És ez így folytatódik a kezelés 40 percében.

5: Visszajelzés

A kezelés után nagyon szívesen vesszük a visszajelzésed. Érdemes megfigyelned a terápiát követő napokban a változásokat a testedben és az állapotodban.