HA AZ ÖN VASTAGBELE DÖNTENI TUDNA, MINKET VÁLASZTANA

A különleges, Légmentes Colon-hidroterápia Plusz® kezelésből, most az ötödik ajándék.

 

Légmentes Colon-hidroterápia kezelés menete

Hogy a legjobb eredményt érd el, ezen a folyamaton fogsz végigmenni, amikor rálépsz a béltisztítás útjára.

Felkészülés a kezelésekre.

felkészülés a colon-hidroterápia kezelésreAz első kezelést megelőző napokban már érdemes felkészülni az előtted álló folyamatra.

Kérd a telefonos segítségünket a kezelést megelőző napra vonatkozó felkészüléssel kapcsolatban.

1: Szakorvosi vizsgálat

Kötelező szakorvosi vizsgálat. Szakorvosunk egy rövid ellenőrzést fog tartani,  amivel kiszűri, hogy van-e bármiféle olyan problémád, ami miatt a colon-hidroterápia kezelést nem lehet most végrehajtani. A vizsgálat során a végbél is ellenőrzésre kerül.

A vizsgálat költsége készpénzben a helyszínen fizetendő, a szakorvosnak.

2: Hashajtás

hashajtás colon-hidroterápia kezelés előtt

Nálunk megszűnt a hashajtás, mert óriási traumát okoz a bélrendszernek.

Csak ott irritálja mozgásra a vastagbelet ahol jól mozog, de a letapadás a renyhe szakaszt érinti amit a hashajtó nem mozgat  meg. Ezt  több mint a huszonöt éves tapasztalatunk igazolja.

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, hogy személyre szabott tanácsokkal láthassuk el a még hatékonyabb eredmény érdekében.

3: MCR

A colon-hidroterápia kezelés előtt egy 20- 24 perces Mágneses Pulzáló Sejtregeneráció kezelést szoktunk javasolni.  Ennek fizikai és pszichológiai hatása is van. Itt csak feküdnöd kell és hagyni, hogy a mágneses pulzáló gép elvégezze a dolgát. Próbálj minél inkább relaxálni és átengedni magad a gépnek. Pszichológiai hatása, hogy a kezelést megelőzően van időd és lehetőséged megérkezni, megnyugodni, hogy ezt az időt teljesen magadra tudd fordítani.

4: Légmentes colon-hidroterápia kezelés

legmentes colon-hidroterápia kezelés masszazs

Az első colon-hidroterápia kezelés előtt elmondunk mindent és be is mutatjuk, hogy mi is fog történni.

Megindítjuk a micro-nyomású, a vastagbél számára megfelelő hőmérsékletű ivóvíz tisztaságú víz bejutattását a vastagbélbe, majd ezzel egy időben a kezelő óvatos és szakszerű mozdulatokkal megkezdi a hasfal masszírozását, hogy a víz a lehető legkönnyebben tudjon a vastagbélben haladni. Amint érzed úgy érzed, hogy ürítened kell, jelzed a kezelőnek és azonnal megkezdődik a bélfalról levált salakanyag eltávolítása. Amint az ürítés befejeződik, akkor újra kezdődik a folyamat a vízzel és masszírozással, majd az újabb ürítéssel. És ez így folytatódik a kezelés 40 percében.

5: Visszajelzés

A kezelés után nagyon szívesen vesszük a visszajelzésed. Érdemes megfigyelned a terápiát követő napokban a változásokat a testedben és az állapotodban.