Fontos!

Ezt mindenképp vedd figyelembe mielőtt Colonhidroterápiás kezelésre mész!

Mostanában megszaporodtak, a hozzánk érkező más cégeknél már sajnos csalódott ügyfelek. Ezek az ügyfelek arról panaszkodtak, hogy fájdalmas volt az eljárás, mert nem voltak elég körültekintőek és nem tájékozódtak a kezelésekről. Ezért ha Ön egy ilyen fontos döntés előtt áll, mindenképpen szánjon rá 5 percet, hogy ezt az összehasonlítást elolvassa, mielőtt belekezd a béltisztításba!

Hagyományos bélmosás

 • Nem a teljes bélfalon történik a kezelés. Ezt nem könnyű ellenőrizni, mivel zárt rendszerű technológiát alkalmaznak, ezért sok levegő kerül a bélbe és így nem tud a víz a teljes bélfalon tisztítani.
 •  2-3 hétig is eltart a 4-5 alap kezelés. Mert pihentetni kell a belet az irritációk miatt. Minden kezelés előtt hashajtani kell, ami 4-5 hashajtást jelent és ez elég megterhelő.
 • Kezelések között étkezni fogsz és így újabb széklet kerül a vastagbélbe.
 • Várni kell a kezelések között mert bél és végbél sérülhet és irritációnak van kitéve.

Légmentes Colon Hydoterápia Plusz®

 • TELJES BÉLFALON TÖRTÉNIK A KEZELÉS! A Légmentes Colon-Hydroterápia Plusz® szabadalmunknak köszönhetően nem kerül levegő a vastagbélbe és a belekben lévő gázok is el tudnak távozni. Így drasztikusan megnöveljük a kezelés hatékonyságát.
 • 2 nap alatt elvégezzük a 4 alapkezelést. Így nagymértékben lecsökkentettük a kezelés idejét és a hashajtások számát.
 • Kezelések között nem eszel, így a régi letapadásokat tudjuk kitisztítani.
 • Légmentes technológiánknak köszönhetően fájdalom és szövődménymentes eljárást alkalmazunk.
 • Mágneses Sejt Regeneráció (MCR) kezelést ajánlunk a béltisztítás előtt. Segíti a szervezet megújulását, növeli a szervezet védekező erejét, támogatja az anyagcserét, javítja a vérkeringést.

Hány alkalom szükséges?

Egyéntől, panaszoktól függő, hogy hány alakalomra van szükséged a teljes béltisztításhoz. Egy alkalom nem elég, legalább 4 kezelés szükséges ahhoz, hogy fellazuljanak a régi letapadások. (Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy évekbe telt, amíg a vastagbél elszennyeződött. Épp ezért nem szabad türelmetlennek lennünk, amikor a terápiát alkalmazzuk.)  A krónikus panaszokkal küszködők számára van egy konzultációnk ahol felmérjük, hogy milyen állapotban vagy és mennyi kezelés szükséges.

Kezelések Ára

Az első kezelést megelőzően szakorvosi vizsgálat kötelező. Itt belgyógyász szakorvosunk megvizsgál, hogy van-e bármi kizáró ok ami miatt egyből nem tudod elvégezni a kezelést.

4 alkalom szükséges ahhoz, hogy a hosszú évek és rossz táplálkozási szokások miatt kialakult letapadásokat elkezdjük kimosni. Persze egyéntől és a panaszok súlyosságától függ, hogy érdemes-e még több kezelést végezni. Az első alapkezelés* után, konzultálunk, hogy mennyi kezelés kell, hogy teljesen megszabadulj a mérgeződésektől. *Alapkezelés:  1 MCR kezelés és 4 Légmentes Colonhidroterápia kezelés

Mágneses Sejt Rezonacia kezelés 24 percet vesz igénybe és nem kell csinálnod semmit csak nyugodtan feküdni az ágyon. Segíti a sejtek megújulását és erősödik az immunrendszer. Használata során növekszik a vér oxigéntartalma.
2-5 percet vesz igénybe és nagyon jó hatása van a szervezetre, mert megnyújtja és kilazítja a gerincet és más ízületeket. Előnyösen befolyásolja a bélmozgást.

Első alakalommal mindenképp ajánlott a 4+1 kezelés végigcsinálni a legjobb eredmény érdekében. (4+1 kezelés a 4 légmentes colon-hydroterápia plusz és a MCR kezelést jelenti.)

Időpontkérés menete

Így fog történni az időpont foglalás

 • 1. Keress minket a két megadott telefonszám egyikén.
 • 2. Egy neked megfelelő időpontban visszahívunk, hogy átbeszéljük a problémád és egyeztessünk.
 • 3. Minden információt elmondunk szóban amire, szükséged lesz.
 • A javasolt 4 alkalmas, teljes kúra ára: 98.000 forint.

időpont colonhidro terápia