Manapság már nem újdonság, ha azt mondjuk, hogy társadalmunkban a legveszélyesebb ragadozó nem az oroszlán, a tigris vagy a cápa, hanem a stressz, a fáradtság, az emésztési problémák (felfúvódás, székrekedés, hasmenés), allergiák, az alattomos betegségek, ezek pedig egy jó bélfürdővel legyőzhetőek, miközben életünk egyre szabadabb és zökkenő mentesebb és boldogabb.

Hippokratész szerint a Halál a vastagbélben kezdődik, de mi jobban szeretjük azt a kifejezést, hogy az egészség a vastagbélben kezdődik.

De azért maradjunk egy pillanatig Hippokratész állításánál. Hiszen stresszes életmódot folytatsz, felfúvódással, székrekedéssel, allergiával, lemérgezettséggel küzd tested napi 24 órában.. És miért? Mert beled nem tud megbirkózni ezzel a sok támadással. Beleidben az évek alatt ételmaradványok és ezek miatt méreganyagok tapadtak meg a vastagbél falán, és ez a fekália napról napra irritálja, székrekedésre, puffadásra ingerli testedet. És tudod, hogy ez még csak a lista eleje.

Hippokratész tehát tudta mit beszél. És talán nem véletlen, hogy a vastagbélrák az első helyet foglalja el a megbetegedési listán.

Tisztítsd meg a beleidet, végy rendszeresen bélfürdőt a Légmentes Colonhidroterápia Plusz segítségével.

Engedd, hogy vastagbeledbe egészség költözzön.

Jelentkezek colon-hidroterápiára

2 nap alatt béltisztítás

Jelentkezz a leghatékonyabb béltisztításra

A Légmentes Colon-Hydroterápia Plusz, amivel 2 nap alatt a vastagbél teljes szakaszát  fájdalom és irritációmentesen kezeljük. Ha tenni akarsz az egészségedért az első lépés, hogy a testedben felhalmozódott lerakódásokat eltávolítsd.

Jelentkezek colon-hidroterápiára