Kinek ajánlott a béltisztítás?

Mindenkinek, aki jelenleg a világon él, mert az evés-ivás az egyik olyan dolog, ami a Földön mindenki számára mindennapos szükséglet. Pont úgy mint az, hogy naponta fürdesz és tisztítod a fogaidat. Mosod a ruháidat és tisztán tartod a környezeted.

Most jöjjön egy kis matek!

Ha naponta csak 80 dkg ételt fogyasztasz el átlagosan, az 65 év távlatában 18.980 kg.
Ez mind átmegy rajtad, csak a példa kedvéért, ez kb 15 személygépkocsi súlya.

Ha egy kicsit többet eszel, mert hát imádunk enni, legyen ez napi 1 kg, ez esetben már 22 tonnáról beszélünk.

Fogadjunk hogy erre még nem gondoltál!

Mit gondolsz, ebből mennyi lehet az ami valóban táplál téged, egészségesen tart, energiát, jókedvet és életerőt ad? És vajon mennyi lehet az a sok “egészséges étel, és ital” amit a bevásárló központokban, mindenféle olcsó, “mindig, minden akciós” boltokban, gyors éttermekben, mozi büfékben, strandokon, utcai bódékban, látvány pékségekben és ehhez hasonló remek helyeken veszel meg, és jóízűen fogyasztasz el, és ami még rosszabb, örömmel nyújtod át a gyermekeidnek, barátaidnak, családtagjaidnak.

El tudod képzelni hogy milyen szintetikus anyagok, ételszínezékek, ízfokozók és még ki tudja mennyi ” E ” betűs ízes finomság, mindenféle húsnak nevezett össze darált akármi, amiről azt sem tudjuk miféle jószág melyik része és mennyi szennyeződés rakódik le a beleidben akár csak 40 év alatt?

És akkor egyszer csak érzel valamit magadon, valami furcsát…és elmész egy orvoshoz: magának minden lelete rendben van, erre nincsen gyógyszer, jön a válasz.
De hát én érzem hogy valami nem ok.” Majd tanácstalanul kiballagsz az ajtón……..

Miért ajánlott a béltisztítás?

A legtöbb stressz hatását a hasunkban érezzük. Például belenyilall a fájdalom vagy egyszerűen csak fájdalmat érzünk. A vastagbél pedig úgy reagál, hogy a görcsök és fájdalmak hatására egyre lassabban mozog, majd szinte teljesen leáll az izommunka, amivel a salakanyagot tolja ki a bélből. A bélizom alap esetben nagyon erős és mindent ki tudna üríteni a vastagbélből. Idővel azonban, a bél-ideg-rendszere a stresszektől egyre inaktívabb lesz. Ilyenkor kezdődnek el a lerakódások megtapadni a bélfalon.

Ez az oka annak, hogy ez a hatalmas és egykor „izmos” szervünk nem tud megbirkózni azokkal az étel-, gyógyszer-, haj-, bőr- maradványokkal, amikkel 0-24 órában foglalkoznia kell.

Ez az egyik oka annak, hogy sokak puffadással, gázokkal küzdenek és iszonyú erőlködést jelent, hogy reggelente a wc-n valamilyen eredményt produkáljanak.

És ez az oka annak is, hogy felnőtt embernél az aranyér szinte már teljesen természetesnek számít. Pedig nem kellene, hogy így legyen.

A vastagbél „renyhesége” miatti salakanyag felhalmozódás pedig az immunrendszer legyengüléséhez vezethet.

Miért fontos, hogy a béltisztítást a megfelelő technológiával végezzük?

A vastagbél tisztítás a nem megfelelő eljárás esetén nagy kockázattal és veszélyekkel járhat!

1. Az általánosan béltisztításra használt eszközök azért nem megfelelőek, mert zárt rendszerük révén a levegő nem tud eltávozni a rendszerből. Ez azért nagy baj, mert a micro nyomású víz nem tud megfelelően a bélfalra jutni, hiszen elsődlegesen levegő kerül a bélbe. És, ha levegős a rendszer, akkor nem megfelelő a tisztítás hatásfoka.
2. A hagyományos eszközök kialakítása nem test-barát. Ez azt jelenti, hogy az eszköz egy erőltetés útján kerül a végbélbe, ami nemcsak kellemetlen, hanem fájdalmas és sérülést is okoz.

Szabadalommal védett eszközünkkel nemcsak fájdalom és irritációmentes kezelést tudunk biztosítani, hanem az eljárást egymást követően több alkalommal tudjuk elvégezni mindenféle mellékhatás nélkül. Ez azért fontos, mert az általunk használt eszköz úgy lett kialakítva, hogy a végbélnyíláshoz helyezve, a záróizmok segítségével a kezelt személy a saját maga tempójában tudja az eszközt a végbelébe beengedni. Így elkerülünk mindenféle sérülést és erőszakos behatolást.

3. A hagyományos eszközök esetében a kezeléseket nem lehet több egymást követő alkalommal megismételni a már említett sérülések miatt. Ez azért kiemelten fontos, mert az évek alatt felgyülemlett salakanyag nem valószínű, hogy egy kezeléssel kitisztítható. Másrészt a következő kezelésig újabb étkezés és emésztés történik, tehát a következő kezeléskor megint a mindennapos salakanyag eltávolításával kell foglalkozni. (Miért fizetne azért, ami természetes úton amúgy is kijön?)

95% nagyobb hatásfok

Csak nálunk érhető el a Légmentes Colonhidroterápia Plusz®

A Légmentes Colonhidroterápia Plusz® segítségével a kezelések a páciens problémájának és igényeinek megfelelően egymás után többször ismételhetők anélkül, hogy a kezelések között étkezések történnének (4 + 1 kezelés nálunk az Alap kezelés). Így a művelet hatásfoka 95%-kal nagyobb mint a hagyományos módszerrel történő béltisztításokkor.

Mik a tapasztalataink a kezelések elvégzése után?

Mindazok a tünetek és problémák megszűnnek vagy csökkennek attól függően, hogy milyen súlyos problémával érkeztél hozzánk és szükséged lesz-e további kezelésekre.
Mindezeken felül még a következőket tapasztalhatod a 4 + 1 alapkezelés után.

Az első és legfontosabb eredménye a béltisztító kezeléseknek, hogy megtisztul a szervezet a belső lerakódásoktól.
Sokan számoltak be arról, a bőrük üde, a szemük tiszta és csillogóbb lett, energikusabbak lettek mint valaha. Valaki arról számolt be, hogy pár hét múlva a homloka feletti részen bébi hajak jelentek meg. Hajhulla teljesen megszűnik.

Mindemellett a 4 +1 alapkezelés javítja a bélmozgást, csökkenti/megszünteti a kellemetlen gázokat, puffadást, hasmenést és székrekedést. Visszaállítja a bélflóra egyensúlyát, így közvetlenül növeli az immunrendszer hatékonyságát. A székleted egészséges állagú és színű lesz, vastagbeled újra esélyt kap a megfelelő mozgásra.

Mindez óriási megkönnyebbülést jelent a mindennapjaidban. Nagyobb lesz a védettséged nő az immunrendszered hatékonysága. Az energiaszinted jelentős mértékben javul. Elbúcsúzhatsz a fáradékonyságtól, fejfájástól. Fittnek és egészségesnek érzed magad.
Változó korban szenvedő nők arról számoltak be, hogy előnyösen befolyásolta a feszültséget, a hőhullámaikat és az álmatlansággal sincs már problémájuk.
Ha valamilyen komoly betegségből adódóan hosszabb kezelésre van szükséged, mint a 4+1 alapkezelés, akkor is észre fogod venni testedben, közérzetedben a pozitív változást. Hiszen a megkönnyebbülés a legfontosabb cél, hogy egyre élhetőbb és boldogabb életet tudj élni.


Jó egészséget!