belünk a masodik agyunk vigyázz rá colon-hirdoterápiával

Beleinkben majdnem annyi ideg van mint az agyunkban.

Az előbbiekben említettük, hogy a téged ért stressz hatására beleid egyszerűen elkezdenek leállni. De mi is történik pontosan? Amikor olyan eseményekkel találkozol, amik váratlanul sokk-ként érnek, (pl. munkahelyi- vagy otthoni konfliktus, tragikus események, anyagi problémák okozta stressz… és folytathatnánk a sort) akkor annak nagy része a hasadban jelentkezik, mint “rossz érzés”. Legtöbbünknek összeszorul a gyomra, bele, vagy beleszúr, nyilall. Ennek az az oka, hogy beleinkben van a legnagyobb ideghálózatunk. Minden esemény itt csapódik le. Itt történik az azonnali reakció.

Érezted már? “Összeszorul a gyomrom”.

És minden egyes ilyen alkalommal, amikor beleszúr, nyilall, fáj, összeszorul, akkor a beleinkben egy megakadás történik. Sok ilyen megakadás okozza, hogy végül a vastagbél elkezd rezignált lenni ezekre az ingerekre és mozgása egyre renyhébb lesz. A renyheség miatt pedig nem képes ezt hatalmas mennyiségű salakanyagot kipréselni magából. Így alakulnak ki a lerakódások, amik aztán lassan bomlásnak indulnak és a méreganyagok felszívódnak a szervezetbe, vagy kellemetlen puffadást, székrekedést, hasmenést okoznak és gyengítik az immunrendszert. Az immunrendszer gyengesége okozza aztán a legtöbb problémát, hiszen a lerakódások miatti mérgeződés olyan nagy mértékű, hogy immunrendszerünk legyengül, és nem tudja védekező szerepét fenntartani. Az immunrendszer gyengesége pedig számos betegség hordozója lehet. Pl. allergia, a szezonális influenza, hajhullás, bőr-, haj-, szembetegségek és nagyon súlyos, komoly betegségek is. (Lásd.: Milyen problémák esetében tudtunk segíteni?)

forrás: http://www.origo.hu/tudomany/20100218-belidegrendszer-belagy-tengely-masodik-agyunk-a-belcsatornaban-van.html

Jelentkezek colon-hidroterápiára

2 nap alatt béltisztítás

Jelentkezz a leghatékonyabb béltisztításra
A Légmentes Colon-Hydroterápia Plusz, amivel 2 nap alatt a vastagbél teljes szakaszát  fájdalom és irritációmentesen kezeljük. Ha tenni akarsz az egészségedért az első lépés, hogy a testedben felhalmozódott lerakódásokat eltávolítsd.
Jelentkezek colon-hidroterápiára