A colon – hydroterápia specialista Colon-hidroterápiaHolistic Medical logo

   


FONTOS:

    • egészségközpontunk maximális biztonságot nyújt a sars-cov-2 (covid-19) pandémiás helyzetben.
    • Az alábbi járványügyi intézkedések mentén működünk és fogadjuk vendégeinket:
    • Valamennyi munkatársunk oltva van és védettségi kártyával rendelkezik.
    • Egyszerre kizárólag egy vendéget fogadunk. (Közösen érkezők / Családtag / hozzátartozó kivételt képez)

Till György Légmentes Colon-hidroterápia Plusz

2004 óta kizárólag colon – hydroterápiával foglalkozunk, ezen belül is a saját szabadalmunkat képező AIROPTIM ® rendszerén alapuló, Légmentes Colon- Hydroterápia Plusz ® kezeléseket nyújtjuk.

Érdekel a kezelés

Miért is ilyen fontos a vastagbél tisztítás, hogy kizárólag erre fókuszálunk?

Röviden: A vastagbél állapota és működésé közvétlénül és alapvétőén befolyásolja az egész szervezet állapotát és működését. A nem megfelelően működő vatsagbél betegségek forrása lehet.

Kicsit bővebben:

  • A stressz, az étel gyorsan, kapkodva történő elfogyasztása – lényegében szinte rágatlanul lenyelve -, a nem megfelelő táplálkozás, valamint a tápcsatornánkba kerülő adalékanyagok miatt a vastagbél falán olyan lerakódások keletkeznek, melyektől a vastagbél a természetes működése során nem, vagy csak részlegesen tud megszabadulni.
  • Először ennek hatására emésztési zavarok jelentkeznek, majd ezt követheti a székrekedés.
  • Ezekből a lerakódásokból folyamatosan toxikus anyagok kerülnek a vérkeringésbe, tulajdonképpen állandó mérgezés alatt tartva a szervezetünk szöveteit, szerveit.
  • Mindaddig, amíg ezeék a lerakódások és a belőlük a vérkeringésbe kerülő mérgek jelen vannak a szervezetben, addig bármilyen gyógyszeres térápia, de a természetes gyógymódok, természetgyógyászati kezelések is csak tünetiek.
  • Továbbá az immunrendszerünk több, mint 70 százaléka a vastagbélben van, illetve ott keletkezik: a legnagyobb nyirokszövét a vastagbélehez kapcsolódik, sok védekező anyag a vastagbél sejtjeiben termelődik, illetve ott raktározódik. Fertőzésekre való fogékonyság, daganatos kórképek, allergia, autoimmun kórképek – az összefüggés itt is, így elég egyértelmű a belek működésével.

S miért éppen colon – hydroterápia? Amikor egy rakás jobbnál jobb megiható, megehető béltisztító folyadék, por vagy kapszula áll rendelkezésre mindenhol?

 

S egyáltalán miért éppen ez az AIROPTIM® Légmentes Colon – hydroterápia Plusz® kezelés? Miért nem a bárhol máshol is elérhető sima colon – hidroterápiás kezelések?

 

Vendégeink egy része már többször, több helyen is igénybe vett colon-hidroterápiás kezelést.

Vannak olyan vendégeink is, akik közvetlenül, máshol végzett colon – hidroterápiás kezelés sorozat után jönnek hozzánk, azzal a szándékkal, hogy leteszteljék: vajon miben és mennyire lehetünk mi hatékonyabbak annál a másik colon – hidroterápiás kezelésnél.

Az egészség a gyomorból ered

Sok vendégünk olyan életmódot és táplálkozást folytat, melyekről az elérhető információk alapján feltételezhető és elvárható, hogy teljes mértékben megoldják a vastagbél fenti problémáit, illetve megelőzik azokat.

Az egészséges – rostok, zöldségek és fehérjékben gazdag – táplálkozás, méregtelenítő kúrával összakapcsolva, ezeknél az embereknél  nem lehet betegség forrása.

Érdekel a béltisztítás

Csak egy kis csokor az ezekben az esetekben tapasztaltakból:

1. Megiható, szuper ízű, azonnali vastagbél tisztító hatást ígérő italporok, amelyek egyszerűen elsöprik a lerakódásokat a vastagbél faláról.

Tapasztalat: sokszor sajnos magát a becsomósodott porokat is ki kell mosnunk a bélből ☹ Megkérdezzük, hogy mikor itták ezeket a csodákat. Sokszor a válasz az pedig, hogy: pár nappal ezelőtt…

2. Különböző hashajtó szerek használata, ami után már más nem csak tiszta víz jön ki a vastagbélből.

Tapasztalat: Nálunk előírás a keserűsós / glaubersós hashajtás a kezeléseket megelőző este és utána már nem lehet étkezni, és sokszor még ezzel együtt is nagy mennyiségű friss salakanyagot mosunk ki a vastagbélből. 


 

Kérdés: ha egy rendkívül erős hashajtás után már csak átlátszó folyadék ürül a bélből, akkor vajon hol volt eddig az a rengeteg salakanyag, amit a kezeléssel mi ezután is kimosunk?!

3. 40 napos léböjt és méregtelenítő kúra, közben hagyományos zárt rendszerű colon-hidroterápiás kezelés sorozat, amelyek már csak tiszta vizet tudnak kimosni a vastagbélből. Tesztelés képpen eljön hozzánk a vendég. Folytatva az elmúlt 40 napot, továbbra sem eszik semmit, sőt megkérjük, hogy a léböjt kúra alatt ivott leveket is hagyja el a kezelés idejére. Kezelés előtti napon erős keserűsós / glaubersós hashajtást végez.

Tapasztalat: Az első 1 – 3 kezelésnél csak tiszta víz jön ki, nincs meglepő eredmény. Viszont a 4 – 5 – 6… kezeléseknél legtöbbször még rengeteg lerakódás, letapadás távozik. Ami nyilván nem a széklet, hiszen 40 napja nem eszik szilárd ételt, sőt túl van egy erős hashajtáson, valamint elhagyta még a leveket, meg más tápanyagokat is.


 

Kérdés: akkor vajon mit mosunk ki a beléből még ilyenkor is?!

Nem minden vastagbél van olyan állapotban, hogy a természetes működése során nem tudja eltávolìtani a salakanyagokat, mert azok letapadnak.

Azonban jellemzően az ülőmunkát végzőknél, akik ráadásul ezt megnövelt rostbevitellel ellensúlyozzák, valamint krónikus székrekedésben szenvedőknél rendkìvül gyakori probléma. Amennyiben puffadás is kíséri a székrekedést, akkor az már a máj és az epe működését is káros módon befolyásolja.

Súlyosbító tényező, ha mindez fokozott mentális / pszichikai stresszel társul.

S a végére a talán legnagyobb eredményeket produkáló egészségügyi térületek: AUTOIMMUN KÓRKÉPEK, AUTOIMMUN HÁTTERŰ megbetegedések.

A kezelések során egyszerre stimuláljuk az immunrendszert a vastagbélen keresztül, valamint megszüntetjük a szervezet vastagbél felőli mérgezéses állapotát.

Azon autoimmun betegeknél, akiknél egyszerre van jelen a „felborult” immunrendszer, székrekedés vagy a vastagbél valamilyen működési zavara, esetleg annak egyéb leterheltsége plusz a belek felőli krònikus mérgezéses állapota, azoknál ezek a kezelések drasztikus javulásokat eredményezhetnek.

A változások már több esetben „before-after” szakorvosi leletekkel is igazolhatóak voltak. Olvasd el az ehhez kapcsolódó cikkek és tanulmányok sorát vagy nézd meg betegeink videó beszámolóit.

Kihasználom a ColonHidroTerápia Akciót
a vastagbél tisztítás a jó emésztés titka

A test rendszeres béltisztítással történő salaktalanítása, nagyon fontos az egészséges élet eléréséhez és fenntartásához.

 

További információkért, kattints ide:

>>> https://colonhidrotérapia.hu/amti-a-béltisztitasrol-tudni-kell/ <<<

Árak és a Légmentes Colon-hidoterápia Plusz® kezelések folyamata

1. lépés: Béltisztítás előtt szakorvosi vizsgálat Kötelező szakorvosi vizsgálat. Ár: 8.000 Ft

2. lépés: 4 akalmas colon-hidroterápia kezelés

/egy kezelés ára 24.500 Ft/

 • 24 perc MCR kezelés 7.000 Ft, MOST AJÁNDÉK /az Akció igénybevételének feltétele, hogy a teljes kezelési összeget átutald időpontfoglalás címén a bankszámlánkra/
 • meg kúraszerűen, a 4×40 perc Légmentes Colon-hidoterápia Plusz® azaz béltisztítás kezelés

 

időpont colonhidro terápia