Ha emésztési problémáid vannak, vagy Colon-hidroterápiára szeretnél jelentkezni.

Itt kérhetsz információt!

Till György Holistic Medical alapítója

Telefonhívásod során minden kérdésedre válaszolunk, hogy megtudd, mit kell tenned, hogy a problémád enyhüljön.

  • Probléma megismerése

  • Okok feltárása

  • Probléma megszüntetése, gyors segítség

  • Okok megszüntetése, végleges megoldás megtalálása

időpont colonhidro terápia

Nem csak a problémákkal foglalkozunk, hanem a kialakulásának okainak feltárásában és megszüntetésében is segítünk. Mi hiszünk abban, hogy ha egy probléma kialakult akkor az vissza is fordítható.

Rólunk mondták

“Akinek fontos az egészsége, feltétlenül vegye igénybe!
Jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

Gábor Borza

“Várakozásomon felüli volt. Hajhullásom miatt mentem el hozzátok, teljesen el is múlt. 61 éves vagyok és megállás nélkül fel tudok menni a 3. emeletre, ahol lakom. A gyerekeim nagyon örülnek, hogy nem kell aggódniuk az egészségem miatt. Mindent köszönök nektek. Még a tél előtt újra jövök..”

Illés Anna

“Két napos( alkalom) kezelésen vettem részt ahol a hasi (emésztési) problémáimra vártam megoldást. A tünetek elmúltak, remélem ez az állapot sokáig megmarad. Nagyon normális csapat. 30 fölött mindenkinek kifejezetten ajánlom!”

Hannibál Fekete

“Mindenkinek foglak ajánlani benneteket. Nem gondoltam volna, hogy ennyi minden van odabent még a hashajtás után is… teljesen megszűnt a puffadásom és a székrekedésem is. És Gyuri, megfogadtam a tanácsodat, mindent megrágok alaposan, így most fele annyit eszek mint egyébként. Nagyon elégedett vagyok. Már bánom, hogy ennyit gondolkodtam rajta, hogy belevágjak-e.”

Illés Krisztina