Tisztulj meg teljesen és regenerálódj!

Használd ki aktuális colon-hidroterápia Akciónk, mert most az első kezelés árának,

előre utalásáért cserébe Ajándékba adunk egy 7.000Ft értékű

24perc-es MCR (Mágneses Sejt Regeneráló) kezelést!

Érdekel az Akció

Tudtad, a vastagbélben lerakódott – soha el nem távolított – salakanyag

immunrendszeri zavarokat okozhat?

A 4 alkalmas, alap Légmentes Colon-hidroterápia Plusz® kezeléssel:

gyorsan megszabadulhatsz a lerakódott salakanyagoktól és új erőre kapsz.

 • A szabadalmaztatott hidroterápia Plusz® hatására tested új erőforrásokhoz juthat.

 • A kúra előnyösen befolyásolhatja az  immunrendszered működését.

 • Az egyénre szabott terápia hatására a panaszaid nagymértékben enyhülhetnek.

 • Az elvégzett gyógykezelés hatására energikusabb és felszabadultabb lehetsz.

Érdekel a kúra
Till György Holistic Medical alapítója

Till György vagyok. 18 éve segítek az embereknek a légmentes colon-hidroterápia plusz kezeléssel, így a testük új erőre kap és megszabadulnak a testi panaszaiktól.

A Tested arra vágyik mint Te: szeretne végre fellélegezni, megszabadulni

a panaszoktól és új erőre kapni, egy megfelelő, biztonságos, egészségtudatos kúra segítségével.

Ezért fejlesztettem, ki a Légmentes Colon-Hydroterápia Plusz®-t, hogy teljesen fájdalom- és irritációmentesen végezzem el a szükséges béltisztítást.

Világszerte nagyon sokan használják ezt a típusú kúrát az egészségük és frissességük fenntartásáért!

Ha körülnézel az interneten, akkor a világ összes nagyvárosában találsz legalább egy colon-hidroterápia központot Los Angelestől, Dél-Afrikán át, Dubáig. A híres modell, Naomi Campbell  szépségének titka, többek között az: évente két alkalommal elvégez egy  béltisztítási programot. 

Szerinted miért használják olyan sokan rendszeresen a colon-hidroterápiát = béltisztítást?

Manapság már nemcsak a hírességek körében ismert a colon-hidroterápia ( béltisztítás ) mint egészségmegőrző és megelőző program, hanem a világon egyre többen ismerik meg áldásos hatásait. És ez nem valamiféle mítosz. A minden téren fejlődő technológia révén részletes képet kapunk arról, mi is zajlik testünkben. A youtube-on rengeteg videót láthatunk arról, mi zajlik a beleinkben és sokan videoblogban osztják meg a folyamat részleteit.

 

Kihasználom a ColonHidroTerápia Akciót
béltisztítás

A test rendszeres béltisztítással történő salaktalanítása,

nagyon fontos az egészséges élet eléréséhez és fenntartásához.

Tudtad, nagyon sok betegség alapja lehet a vastagbélben sok év alatt lerakódott salakanyag?

Mit tennél, ha a wc-d nem tudna rendesen lefolyni és mindig ott maradna a csőben egy kis salakanyag. Nem is figyeled, de az évek alatt lassan eldugul, Te nem foglalkozol vele továbbra is jársz a wc-re. A dugulás pedig egyre kellemetlenebb problémákkal szembesít. A testedben ugyanez történik. A vastagbél mozgása a sok stressztől és rossz étkezéstől elkezd leállni és már nem tud ugyanúgy üríteni mint gyerekkorodban. Gondolj bele, egy átlagember mire eléri a 40 éves kort, addigra 20 tonna élelmiszert és legalább ugyanennyi liter folyadékot fogyaszt el. Egy gyors számítással rájössz, ha ekkora mennyiségnek mindig csak egy ici-pici töredéke marad csak bent, ami nem tud kiürülni, akkor az mekkora terhelést jelent a beleidnek. Pedig a rendszeres colon-hidroterápiával ( béltisztítással ) a test és vastagbél terhelése jelentősen csökkenthető.

A belünk, a második agyunk.

Az előbbiekben említettük, hogy a téged ért stressz hatására beleid egyszerűen elkezdenek leállni. De mi is történik pontosan? Amikor olyan eseményekkel találkozol, amik váratlanul sokk-ként érnek, (pl. munkahelyi- vagy otthoni konfliktus, tragikus események, anyagi problémák okozta stressz… és folytathatnánk a sort) akkor annak nagy része a hasadban jelentkezik, mint “rossz érzés”.  Legtöbbünknek összeszorul a gyomra vagy beleszúr, nyilall a fájdalom.

Ennek az az oka, hogy beleinkben van a legnagyobb ideghálózatunk. Minden esemény itt csapódik le. Itt történik az azonnali reakció.

És minden egyes ilyen alkalommal, amikor beleszúr, nyilall, fáj, összeszorul, akkor a beleinkben egy megakadás történik. Sok ilyen megakadás okozza, hogy végül  a vastagbél elkezd rezignált lenni ezekre az ingerekre és mozgása egyre renyhébb lesz. A renyheség miatt pedig nem képes ezt hatalmas mennyiségű salakanyagot kipréselni magából.

Így alakulnak ki a lerakódások, amik aztán lassan bomlásnak indulnak a szervezetbe, gyakran okoznak kellemetlen puffadást, székrekedést, hasmenést és gyengítik az immunrendszert.

Az immunrendszer gyengesége okozza aztán a legtöbb problémát, hiszen a lerakódások miatti leterheltség olyan nagy mértékű, hogy immunrendszerünk legyengül, és nem tudja védekező szerepét fenntartani. Az immunrendszer gyengesége pedig számos betegség hordozója lehet. Pl. allergia, a szezonális influenza, hajhullás, bőr-, haj-, szembetegségek és nagyon súlyos, komoly betegségek is. (Lásd.: Milyen problémák esetében tudtunk segíteni?)

Ezért van szükség rendszeres béltisztításra

Gyere el, hozzánk és mi a lehető leggyorsabban, megszabadítunk a vastagbélben lerakódott salakanyagoktól. A vastagbelet időszakosan kitisztítva, nem lesznek emésztési panaszok, székrekedés, hasi fájdalmak, mert mi kezeljük a teljes vastagbelet.

emésztési zavarok
Szeretnék megszabadulni a lerakódott salakanyagtól
Teljesen panaszmentes vagy?

 • Emésztőszervi zavarok

 • Időskori betegségek
 • Bőr, haj, szem betegségei
 • Nőgyógyászati panaszok
 • Vérkeringés, anyagcsere zavarok
 • Izom, csont, mozgásszervi bajok
 • Asztma
 • Nem gyógyuló sebek

Ha ezek a problémák ismerősek neked, akkor mindenképpen keress fel minket és kérdezz a szabadalmaztatott terápia részleteiről.

Nagyon sok probléma azért alakul ki, mert a vastagbél nem tud rendesen, természetes módon üríteni.

A vastagbél a test ürítő rendszere és, ha az nem működik jól, akkor a salakanyagot nem tudja maradéktalanul kitolni magából. Ez a testnek folytonos leterheltséget okoz, mert állandóan az ott felhalmozódott salakanyaggal kell küzdenie.

Könnyű belátni, ez az állandó leterheltség a testben azt okozza, hogy máshonnan kell elvennie az energiát és védekező erőt. Így alakulnak ki a testben máshol is tünetek. Idővel az orvosi vizsgálatok ezeket a panaszokat igazolják, de az okok, már kevésbé feltárhatóak.

A rossz életvitelből eredő problémák hatásai is csökkenthető lenne és a bajok nagy része, nagymértékben enyhíthető lenne a rendszeres, megfelelő módon elvégzett béltisztítással.

Meg akarok szabadulni a bajomtól!

Ha ráismertél a tünetek egyikére, kérlek ne bántsd a tested tovább, gyere el hozzánk Légmentes Colon-hidroterápia Plusz kezelésre.

Saját kérésedre, egy olyan étrend kiegészítőt is összeállítunk neked, ami feltölti a tested a számodra hasznos vitaminokkal, hogy a felépülésed gyorsabb legyen.
Meg akarok szabadulni a bajomtól!
Milyen előnyökkel jár a rendszeres, Légmentes Colon-hidoterápia Plusz® alkalmazása?
 • A légmentes Colon-hidroterápia Plusz kúrának köszönhetően a tested fellélegzik.

 • A légmentes hidroterápia Plusz alkalmazásának a hatására, az  immunrendszered beindul.

 • A légmentes hidroterápiás Plusz kezelések következtében felszabadultabb leszel.

 • Ezzel a típusú kezeléssel eltűnnek a vastagbélben megtapadt salakanyagok.

 • A kúra végére új lendületet kap a tested energetikai rendszere.

4+1 alapkezelés, ami elindít a megtisztulás útján.

A Mágneses Sejt Regeneráció (MCR) és a 4×40 perc AIROPTIM ® rendszeren alapuló kúra, előnyösen befolyásolja a fizikális állapotodat.

Az MCR jó hatással van a vér oxigén felvételére. Az oxigénnel dús vér öngyógyító folyamatokat tud beindítani és előnyösen befolyásolja az immunrendszer gyógyító hatását. A 2 egymás után végzett kezelés, ami másnap ismétlődik a vastagbél minden szakaszát kitisztítja.

Milyen eredményekre számíthatsz?

Mit teszel meg azért, hogy ezt a tiszta, egészséges állapotot fenntartsd?

Mindenkinél mások lehetnek az eredmény hatásai, amelyek különböző módokon jelentkeznek.  Valakinek elég az egészség fenntartásához és a  vastagbél kitisztításhoz 4 kezelés.

Vannak viszont, akiknek az elhanyagolt belek állapota miatt, olyan régi letapadásaik vannak, amiért több alkalomra lesz szükség. A kezelés után sokan egyből érzik, hogy testük fittebb és erősebbek, vannak akiknél még eltart egy darabig míg a teste beindítja a saját méregtelenítő folyamatait. A terápia befejezésével mindig érdemes konzultálni, arról miként érzed magad.

Till György béltisztítás szakértőHa szeretnél egy előzetes konzultációs beszélgetést, akkor hívj minket a megadott telefonszámainkon.

 

Felveszem a kapcsolatot!

Milyen tünetek kezelésénél használ a Légmentes Colon-hidroterápia Plusz®?

Nézd meg milyen bajok forrása lehet a vastagbélben lerakódott salakanyag.

Emésztőszervi zavarok

Időskori betegségek

Bőr, haj, szembetegségek

Nőgyógyászati panaszok

Vérkeringés, anyagcsere zavarok

Izom, csont, mozgásszervi bajok

Asztma

Nem gyógyuló sebek

Mindent a colon hidroterápia módszerről vagyis a béltisztításról.

Légmentes Colon-hidroterápia Plusz alapkezelés

A legfontosabb a vastagbél tiszta, szűrt, megfelelő hőmérsékletű vízzel történő megtisztítása. A kezelést a végbélen keresztül végezzük, micro-nyomású vizet vezetünk a vastagbélbe és speciális masszírozással segítjük a letapadások feloldódását és eltávozását az egész folyamat során.

Az általunk kifejlesztett technológiának köszönhetően a béltisztítás teljesen fájdalom- és irritációmentes. Mindenféle veszélytől mentes.  Magyar szabadalommal védett technológia.

A speciális beöntés megszüntetheti a kellemetlen gázokat, puffadást, hasmenést és székrekedést.  A székleted egészséges, világos színű lesz, beleid pedig újra mozgásba lendülhetnek. A szervezet ellenállóképessége a krónikus betegségekkel, fertőzésekkel szemben, így nagyobb lesz.

bélrendszer
Kihasználom a kúrához igénybe vehető Akciót
Nézd meg, hogyan történik nálunk a Légmentes Colon-hidoterápia Plusz® alkalmazása.
 • Biztonságos és komfortos

 • Fájdalom- és irritáció mentes

 • Has-masszázs a bélfal átmozgatásáért, hogy a víz a bélfal minden pontját elérje.

 • A vastagbél valamennyi szakaszának, a kitakarítása.

Kérj visszahívást a kúrával kapcsolatosan.

Felveszem a kapcsolatot!
Felveszem a kapcsolatot!

Nézd meg, mik az előnyei az általunk szabadalmaztatott kezeléseknek

Miért nálunk végezd a béltisztítást ?

 • Nálunk fájdalommentes a bélmosás
 • Nálunk irritáció mentes a bélmosás
 • Nálunk létezik egy egyedi masszírozó eljárás a folyamatba beépítve.

 • Nálunk egy egyedülálló, saját szabadalommal védett Légmentes Colon-hidoterápia Plusz® eljárást kapsz.

 • Mi, több mint 20 év, személyes kezelési tapasztalattal rendelkezünk a béltisztítás területén.

Egyedülálló Colon-hidroterápia / béltisztítás technológia csak nálunk.

Olyan szabadalmi béltisztítási technológiát fejlesztettem ki ügyfeleim részére, ami egyedülálló a világon, mert teljesen fájdalom és irritáció, valamint allergia mentes. Ez a Légmentes Colon-Hidroterápia Plusz ® .

Mi a problémádat holisztikus szemlélettel kezeljük és nem hagyunk magadra a kezelések után sem. Ha kéred, olyan tápanyagokat, étrend-kiegészítőket ajánlunk neked, ami az adott problémádra megoldás. Mi a táplálkozás megreformálásával is segítjük a közérzeted. 

Személyre szabott, test-turbozó tápanyagokat állítunk össze neked, hogy minél előbb elfelejthesd panaszaidat és végre új erőre kapjon a tested, hogy a teljes energiádat ki tudd használni.

Tisztulj meg teljesen és regenerálódj!

 

Használd ki aktuális Akciónk, mert Most Ajándékba adunk egy 7.000Ft értékű

24perc-es MCR (Mágneses Sejt Regeneráló) kezelést!

Az Akció igénybevételének feltétele: hogy a teljes kezelési összeget átutald időpontfoglalás címén a bankszámlánkra. A beérkezett összeg után, mi átküldjük a számlát és fixáljuk a vizsgálat és kezelések időpontjait, hogy mielőbb jobban és fittebben érezhesd magad!

Érdekel az Akció

Telefon: +36 30 595 50 26 és +36 30 408 27 21

Mitől Plusz a Légmentes Colon hidroterápia nálunk?

4+1 colon-hidroterápia alapkezelés

MCR – Mágneses Sejt Rezonancia

1x 24 perc, az első alkalom / a tényleges colon-hidroterápia kezelés előtt. Ez a program segíti a test harmonizálását, segíti a szervezet megújulását, növeli a szervezet védekező erejét, támogatja az anyagcserét,  javítja a vérkeringést. Mindezek pedig nagyon fontosak a béltisztításhoz. A fizikális hatásán túl fontos szerepet játszik nálunk az is, hogy Vendégeinknek a kezelés időtartama alatt van idejük és lehetőségük megnyugodni, és testiekben felkészülni az ezt követő hidroterápiás kezelésre.

A pulzáló elektromágneses terek hatására a szervezetben javulhat · a sejtek táplálása, · a vérkeringés, · a fehérjék felépítése, · a hormonrendszer működése · az immunrendszer állapota.

Légmentes Colon-hidoterápia Plusz®

4×40 perc béltisztítás,  a vastagbél teljes szakaszának salaktalanítása.

A saját fejlesztésű béltisztítás kezelések sorozata, amivel teljesen felszabadítunk a beleidben lerakodott salakanyagoktól. 4 zárt rendszerű béltisztító alapkezelést mindenképp el kell végezni, ami nagy előrelépés a testnek, a teljes vastagbelet megszabadítva a lerakódásoktól. Azonban komolyabb problémák esetében további béltisztítást és egyéb kezeléseket is szoktunk ajánlani személyre szabottan a vendégeinknek.

Árak és a Légmentes Colon-hidoterápia Plusz® kezelések folyamata

1. lépés: Béltisztítás előtt szakorvosi vizsgálat Kötelező szakorvosi vizsgálat. Ár: 8.000 Ft

2. lépés: 4 akalmas colon-hidroterápia kezelés /egy kezelés ára 24.500 Ft/

 • 24 perc MCR kezelés 7.000 Ft, MOST AJÁNDÉK /az Akció igénybevételének feltétele, hogy a teljes kezelési összeget átutald időpontfoglalás címén a bankszámlánkra/
 • és 4×40 percLégmentes Colon-hidoterápia Plusz® azaz béltisztítás kezelés

 

időpont colonhidro terápia